KO-AR introduceert nieuwe dienst: Titaan anodiseren

In nauwe samenwerking met chemieleverancier AD Chemicals introduceert KO-AR High Tech Surface Treatment succesvol een nieuw proces binnen haar dienstverlening, te weten het anodiseren van titaan. Het doel van het anodiseren is onder andere om legeringsvorming met andere metalen te voorkomen. De behandeling levert een zeer slijtvaste laag zonder dimensionale...Read More »


KO-AR verlengstuk laboratorium van AD Chemicals

De goede samenwerking tussen AD Chemicals (onderdeel van AD International B.V.) uit Heijningen en KO-AR High Tech Surface Treatment uit Stompetoren krijgt een extra dimensie met de ingebruikname van het nieuwe praktijklaboratorium bij KO-AR. De beide bedrijven hebben een opstelling gemaakt met zes duizendliterbaden, waarbij nieuwe chemicaliën in de praktijk...Read More »


Sieraden met geanodiseerd aluminium!

Kunstenares Jantine Kroeze is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, trofeeën en relatiegeschenken in edelmetalen. Zij ontwikkelde een nieuwe exclusieve sieradenlijn van geanodiseerd gekleurd aluminium met edelstaal.

Beide metalen blijven onder alle weersomstandigheden perfect. Haar Sunny Line collectie kent negen heldere kleurvarianten. Dit originele assortiment bestaat uit colliers,...Read More »